Computational Design Expertise

StudioFG is gespecialiseerd in computational design en 3D-visualisatie. Eigenaar Friso Gouwetor doceert parttime aan de TU Delft en werkt als freelancer aan diverse projecten die parametrische ontwerpoplossingen en geavanceerde digitale modellering vereisen. Friso is een expert in parametrisch ontwerpen met behulp van Grasshopper en Rhino3D. Met zijn achtergrond in architectuur en programmeren is hij in staat om parametrische ontwerpoplossingen op maat te maken.

Iets groters in gedachten? StudioFG heeft toegang tot een breed netwerk van technische specialisten die naar behoefte kunnen samenwerken.

Voor meer informatie: neem direct contact met mij op.

Computational design

Optimaliseer een ontwerp met behulp van parametrische tools en data-gestuurde technologie. StudioFG is gespecialiseerd in het creëren van maatwerk parametrische oplossingen voor een grote verscheidenheid aan projecten.

3D Visualisatie

Is er al een ontwerp? Laat StudioFG de visie omzetten in een professionele 3D-visualisatie die gebruikt kan worden voor projectvoorstellen, museum- en tentoonstellingsontwerp en meer.

Onderwijs / Workshops

Friso Gouwetor heeft jarenlange ervaring als docent parametrisch ontwerpen aan de TU Delft. Huur StudioFG in om Grasshopper en andere ontwerpsoftware op kantoor te integreren middels workshops.

3D printing / robotics

Met meer dan 10 jaar CADCAM-ervaring kan StudioFG ook helpen bij de realisatie van complexe 3D-print- en robotics ontwerpprojecten.

Eerdere en lopende projecten