Grasshopper leren

Leer Grasshopper / Rhino3D met StudioFG. Ook voor het integreren van Grasshopper in uw workflow bent u bij StudioFG aan het goede adres.

Het leren van Grasshopper (of GH in het kort) kan, vooral in het begin, een eindeloze google zoektocht betekenen. Het programma en de documentatie is gaandeweg ontwikkeld en voor het grootste deel gebaseerd op een open source community.

StudioFG kan helpen bij het integreren van Grasshopper in een kantoor en het bieden van op maat gemaakt workshops, maar om zelf een begin te maken zijn hier enkele goede startpunten:

Voor in-house cursussen en workshops op locatie over Grasshopper en / of Rhino3D zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar. Van beginner tot geavanceerd. Meer daarover is hier te vinden: Grasshopper in Rhino3D cursus

Neem voor cursussen op kantoor of om een project te bespreken contact op!

Onderliggende principes worden uitvoerig behandelt tijdens een workshop. Grasshopper gaat onder andere over data structuren. Door ook los van het scherm hierover na te denken ontstaat er een goede basis.
Grasshopper gaat onder andere over data structuren. Door ook los van het scherm hierover na te denken ontstaat er een goede basis.
Interactie met de deelnemers in van cruciaal belang. Dit kan via zoom bijvoorbeeld, maar ook live.
Grasshopper onderwijs door Friso / StudioFG kan hands-on in een groep of individueel, maar is altijd met persoonlijke aandacht.